Rólunk

A pop-up vacsoráiról híres Konyhakör új delikát termékeinek ernyőprojektje a profi konyhai alkotást teszi lehetővé otthon, olyan félkész éttermi alapanyagokkal és ételekkel, amelyeket nehéz otthon előállítani, és amelyekhez a legminőségibb alapanyagok felkutatása nem mindig egyszerű.

Három tészta, hat szósz, öt hús. A világ legjobb ételei és ízei által inspirálva ezekkel az alaptermékekkel indul a Project Fillet, Ázsia és Dél-Amerika tengelyén mozogva, dinamikusan és szezonálisan változó felhozatallal, a főhadiszállásunkon egészen az utolsó lépésig előkészítve.

Helyi alapanyagok találkoznak itt nemzetközi receptekkel: akár Vietnam, akár Mexikó a kedvenced, mi garantáljuk, hogy igazi különlegesség kerül a hűtődbe, aminek a legbonyolultabb és időigényesebb lépéseit már megtettük helyetted. A te feladatod csak annyi, hogy befejezd az ételt, és bezsebelt a dicséreteket.

A kollekció darabjai teljesen modulárisak, egymással és magukban, más kiegészítőkkel is használhatóak – csak rajtad múlik, hogy mit készítesz belőlük. Ha mégis tőlünk vágynál ötletekre, kövesd a közösségi oldalainkat, ahol rendszeresen osztunk meg velük recepteket!A szállítások kedden és pénteken, egyelőre Budapesten belül történnek, az alapanyagok pedig eredeti csomagolásukban, hűtőben 72 óráig tarthatók el.